Ciuperci cu umplutura de bacon

Am folosit ciuperci brune cu palarii foarte mari pentru ca mie mi se par cele mai gustoase.De asemenea aceasta bunatate se poate servii si rece in caz ca mai ramane.,dar sunt sigura ca nu va fii cazul.

Ingrediente folosite:

2 ciuperci brune de persoana
cate o felie de cheddar pentru fiecare palarie
4 linguri pline de cascaval ras pentru amestec
1 ceapa mare sau 2 mai micute
unt pentru prajit sau ulei de masline

Pregatire:
Pentru inceput curatati ceapa si tocati-o marunt.Radeti cascavalul sau il puteti cumpara din comert deja ras.Se rup cozile la ciuperci si se toaca marunt.Intr-o tigaie prajiti baconul,adaugati ceapa si cojile de ciuperci si lasati pe foc,amestecand pana ciupercile se inmoaie.

Puneti aceasta compozitie intr-un castron,adaugati cascavalul si amestecati bine.Luati cu lingura din aceasta compozitie si umpleti bine palariile de ciuperci pe care le-ati pus in forma de cuptor.Acoperiti fiecare palarie cu cate o felie de cheddar si dati la cuptorul preincalzit pentru 25 de minute.

Rezultatul:
Cand observati ca cheddarul devine maroniu este gata

Eu am servit aceasta bunatate cu cascaval ras deasupra si trebuie sa fiu sincera..Au un gust grozav de bun.

Leave a Reply