Piept de pui umplut cu branza

Ingrediente folosite:

250 g spanac verde
1 ceapa
3 catei de usturoi
1 lingura de unt,sare,piper,nucsoara
4 fileuri de pui
100 g branza greceasca Feta
3 linguri de faina
3 linguri de malai
3 linguri de ulei

Spanacul spalat se toaca si se caleste in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt si usturoiul taiat feliute subtiri.Se innabusa pana in momentul in care tot lichidul se evapora,apoi adaugam sare,piper si nucsoara.Il lasam deoparte.
In fiecare file de pui crestam cu un cutit cate un buzunar pe care il umplem cu spanacul amestecat cu branza faramitata cu ajutorul unei furculite.Fixam cu scobitori buzunarul,ca sa nu se deschida in timpul pregatirii.Incingem cuptorul la 200 de grade,dam carnea de pui prin faina sau pesmet,apoi prin oul batut si apoi prin malai.
Prajim in ulei fierbinte pentru 5 minute.Se aseaza puiul intr-o tava,asezam spanacul de jur imprejur sau asezam puiul pe un pat de spanac…cum doriti.
Dam la cuptor pentru 20 de minute.

Leave a Reply